Avukat, Hukuk, Adalet, Av. M. Ufuk Tekin, Av. Begüm Tekin, Tekin Hukuk Bürosu, Dilekçe Akademisi, Dilekçe Atölyesi, Bir Dilekçenin Anatomisi, Ufuk Tekin, Kerim Kurt, Av. Emrullah Yaman
    • TEKİN HUKUK BÜROSU
    • Av. M. Ufuk TEKİN - Av. Begüm TEKİN

ANASAYFA


     DİLEKÇEYLE TANIŞMA ATÖLYESİ

   
Kısa Bilgi
Tüm hukukçular için düzenlenmiş olan dört saatlik, e-sertifikalı bir dilekçe atölyesidir.
        Detaylar
 
 
Detaylar

Ufuk Tekin Dilekçeyle Dilekçe Akademisi tarafından düzenlenmiş olan Dilekçeyle Tanışma Atölyesi, hukuk fakültesi öğrencileri, stajyer avukatlar ve avukatlara hitap eden başlangıç seviyesinde bir dilekçe eğitimidir.

Atölyemiz avukatlık mesleğinin en önemli iki iletişim aracından biri olan dilekçe yazımı konusunda katılımcılara temel bir pratik deneyim kazandırmayı amaçlayan e-sertifikalı bir atölye çalışmasıdır.

Atölyeye katılmakla dilekçeyle ilgili doğru bilgiler edinmiş ve dilekçe yazma konusunda temel ölçekte bir deneyim kazanmış olacaksınız. Bu sayede umuyoruz ki mesleğe başlarken daha özgüvenli olacaksınız.  

 

İÇERİK VE İŞLEYİŞ

Atölyemizde önce temel bir dilekçe bilgisi verilecektir. Ardından üç adet dilekçe katılımcılarla interaktif bir şekilde örnek olaylar üstünden canlı olarak yazılacaktır. Ardından bir dilekçenin UYAP ekranı üstünden nasıl mahkeme dosyasına iletildiğini göreceklerdir.

Bu sayede katılımcılar dilekçeye dair teorik bir bilgi aldıktan sonra bunun pratik uygulamasını da görmüş olacaklardır.

Dileyen katılımcılar bu başlangıç atölyesini tamamladıktan sonra, dört hafta ve on saat süren ileri seviye dilekçe atölyesine katılabileceklerdir (Bu atölyemiz ayrı bir ücrete tabidir).

 

Tarih: 04.01.2024

Saat: 19.00-22.00 

Eğitim platformu: hukukegitim.com üstünden online

Ücret: 200 TL

Sertifika: E-sertifika şeklindedir. Atölye çalışması bittikten sonra her katılımcının ismine düzenlenip e-posta yoluyla ulaştırılacaktır. 

 

Kayıt:

Kayıt için tıklayınız: hukukegitim.com

 

 
 
Hava Durumu
Etkinlik Takvimi